Bli medlem

1. Betala in medlemsavgiften till vårt bankgiro 5159-0032 och märk inbetalningen med ditt namn och telefonnummer.
  2. Fyll i formuläret nedan. Observera att samtliga uppgifter är obligatoriska!
  3. Efter ca en vecka erhåller du en bekräftelse på ditt medlemskap.

Har du frågor om medlemskap kan du maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller ring 0733-62 49 47. Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Kristianstads brukshundklubb sparar dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med de ändamål som framgår när du klickar  HÄR.

Avgifter 2019

Medlemsavgiften är en löpande årsavgift (dvs betalar du in i maj 2019 är ditt medlemsskap giltigt tom maj 2019).
Helbetalande 530 kr  varav 400 kr är en central avgift och 130 kr går till lokalklubb
Klubbmedlem 130 kr Om du redan är medlem i annan lokalklubb eller SBK rasklubb, ange medlemsnummer där.
Familjemedlem 130 kr Om någon med samma adress redan är helbetalande i klubben. Ange medlemsnummer och vem det är.
Ungdomsmedlem 300 kr Sveriges Hundungdom (SHU) för dig som är mellan 6 år och fram till det år du fyller 25. Gå in på SHU hemsida.  https://www.skk.se/shu/

Jag vill bli medlem

Fält med * är obligatoriska
Fyll i ditt förnamn

Skriv ditt namn!

Skriv ditt personnummer även med de 4 sista siffrorna! ÅÅÅÅMMDD-XXXX

Skriv adress!

Skriv ditt postnummer!

Fyll i orten!

Skriv ditt telefonnummer!

Skriv rätt adress!

Välj medlemskap!

Här ovan väljer du medlemskap, är du redan medlem i en brukshundklubb välj Lokaklubb eller en SBK rasklubb väljer du den klubben.

Är du under 25 år? Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett. Du registrerar ditt medlemskap här: Hundungdom Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Fyll i ditt medlemsnummer!

Fyll i din familjemedlems medlemsnummer och klubb!

OBS! När du anmäler dig godkänner du också att du kommer
att finnas med i SBK:s dataregister för medlemmar.

För att slippa spam till klubben har vi lagt in en verifikationsdel.
Fyll i 5 siffror här nedanför, i den ordning de står.
Har du svårt att läsa siffrorna tryck på "Nya siffror" så får du nya.

Besöksadress: Oredslundsvägen, Gälltofta • Bankgiro: 5159-0032