Lägerverksamhet på Kristianstad Brukshundklubb 2022

Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., mobilnr. 070 307 77 66. På anmälan vill vi ha vilken kurs du vill gå, namn, adress, mobilnr, hundras, ålder samt hundens utbildningsnivå.
Anmälningsavgiften är 500kr och återbetalas ej. Däremot om du eller din hund blir sjuk och inte kan delta på lägret kommer lägeravgiften att återbetalas mot uppvisande av sjuk- eller veterinärintyg.
Om Coronaläget ökar och/eller av annan anledning vi inte kan hålla läger kommer naturligtvis pengarna att återbetalas.
På KBK finns husvagnsplatser att tillgå med el endast för kylskåp. Annat boende får var och en ordna. Din plats är bokad när hela avgiften är betald på Bankgiro: 5159-0032  senast den 1 april.
Vi på KBK hoppas att vi får en härlig sommar med mycket hundträning.VÄLKOMNA!

Besöksadress: Oredslundsvägen, Gälltofta • Bankgiro: 5159-0032  • Swish 123 602 18 44